Skräddarsydda utbildningspaket

med möjlighet till certifiering

ckohm2011Välkommen på våra öppna kurser eller att kontakta oss för att planera ett skräddarsytt utbildningspaket för just er arbetsplats. Vi lägger upp utbildningen med fokus på just era behov och önskemål.

Vi har bred erfarenhet av specifika områden så som: arbetslöshet, ensamkommande barn, hemmasittare, missbruksbehandling, återfallsprevention, beteendeproblem på LSS boenden m.m. Vi har en bred och djup erfarenhet och är legitimerade psykologer.

 Våra utbildningar är godkända av det internationella kvalitetssamarbetet för utbildningar i lösningsfokuserad metod: International Alliance of Solution Focused Teaching Institutes (www.iasti.org)

logga-kopiaGenom IASTI erbjuder vi deltagarna att ta sin certifiering lösningsfokuserat arbetssätt. Certifieringen innebär att alltid våra utbildningar är kvalitessäkrade och attdeltagarna har möjlighet att få kvitto på att att de har utvecklat en hög teoretisk och praktiskt kompetens i lösningsfokuserad metod.

Det är ofta fördelaktigt att beställa en skräddarsydd utbildning på plats istället för att skicka flera medarbetare på en extern utbildning. Vi har lång erfarenhet och många nöjda samarbetspartners och exempel hur man kan lägga upp en utbildning så det passar just era behov, så kontakta oss gärna så kan vi berätta mer, svara på frågor och ge er förslag utifrån era önskemål!